Optimarin AS ble etablert i 1994, og er en pioner innen miljøvennlig rensing av ballastvann. Allerede i år 2000 installerte selskapet sitt første system om bord i cruiseskipet “Regal Princess”. Optimarin Ballast System er basert på filtrering og UV-stråling, og benytter ingen form for kjemikalier eller aktive substanser i renseprosessen. Systemet er typegodkjent av DNV GL på vegne av sjøfartsdirektoratet og USCG.

Vi søker etter Systemingeniør

Vil du jobbe i et lite Stavangerbasert firma som er verdensledende innen sitt segment? Optimarin er pionerer innen rensing av ballastvann, og leverer et produkt som skal leveres og implementeres hos våre kunder i henhold til et nytt internasjonalt regelverk som trer i kraft i september 2019. Vi kan tilby spennende, varierte og multidisipline arbeidsoppgaver med mulighet til å videreutvikle produktet vårt. Den vi søker har teknisk utdannelse innen automasjon/elektro og solid erfaring innen programmering av PLC systemer med tilhørende prosessforståelse.
Har du en genuin interesse innenfor automatisering og produktutvikling, har solid erfaring innen programmering og systematisering? Da vil vi gjerne snakke med deg!

Klikk her for å se annonsen og søke på stillingen

 

 

 

Vi søker etter Maritim service ingeniør

Vi står overfor mange spennende nasjonale og internasjonale oppdrag knyttet til det maritime markedet. For å styrke laget ytterligere søker vi etter en selvstendig og reiselysten serviceingeniør med gode samarbeidsevner. Som serviceingeniør i Optimarin vil du være mye på reisefot, kontorplass vil være i Sandnes. Du vil arbeide med installasjon og vedlikehold av vårt unike system for rensing av ballastvann. Du vil være ansvarlig for å teste og sikre at arbeidet er utført i forhold til gjeldende krav. Utstrakt reisevirksomhet til skip og verft på alle verdens kontinenter.

Klikk her for å se annonsen og søke på stillingen