Vi søker for tiden etter SYSTEMINGENIØR

 

Optimarin AS ble etablert i 1994, og er en pioner innen miljøvennlig rensing av ballastvann. Allerede i år 2000 installerte selskapet sitt første system om bord i cruiseskipet “Regal Princess”. Optimarin Ballast System er basert på filtrering og UV-stråling, og benytter ingen form for kjemikalier eller aktive substanser i renseprosessen. Systemet er typegodkjent av DNV GL på vegne av sjøfartsdirektoratet og USCG.

Vil du jobbe i et lite Stavangerbasert firma som er verdensledende innen sitt segment?
Optimarin er pionerer innen rensing av ballastvann, og leverer et produkt som skal leveres og implementeres hos våre kunder i henhold til et nytt internasjonalt regelverk som trer i kraft i september 2019. Vi kan tilby spennende, varierte og multidisipline arbeidsoppgaver med mulighet til å videreutvikle produktet vårt. Den vi søker har teknisk utdannelse innen automasjon/elektro og solid erfaring innen programmering av PLC systemer med tilhørende prosessforståelse.
Har du en genuin interesse innenfor automatisering og produktutvikling, har solid erfaring innen programmering og systematisering? Da vil vi gjerne snakke med deg!

 

Klikk her for å se annonsen og søke på stillingen