Position available: Salgssjef Service

Posted on Jun 24, 2019 in News

Arbeidsoppgaver
Din hovedoppgave vil være å ta godt vare på kunden etter at systemet er satt i drift. Dette innebærer blant annet å analysere den enkeltes kundes behov, og basert på dette selge inn servicetilbud inkludert trening og andre tilleggstjenester. Slik bygger vi tillit og får tilfredse kunder som også kjøper nye anlegg fra Optimarin.

Dette er en ny stilling, så du vil være ansvarlig for å etablere, utvikle og gjennomføre salgsstrategier for service, samt ha jevnlig kontakt med kunder angående servicerelaterte saker.

I Optimarin jobber alle tett sammen, men mest vil du jobbe sammen med serviceavdelingen og de som jobber på nysalg.

Du må regne med betydelig reising.

Kvalifikasjoner
For at du skal lykkes, tror vi at du har god kunnskap og forståelse av det maritime markedet. Du har dokumenterte resultat fra internasjonalt salgsarbeid og sannsynligvis en høyere teknisk utdannelse, men ikke noe krav i tilfelle du kan vise til relevant erfaring og god teknisk og maritim forståelse.

Personlige egenskaper
Du har god kulturell forståelse og respekt, og er flink med folk. Gode kommunikasjonsevner, både muntlig og skriftlig. Gode skriftlige og muntlige norske og engelske språkkunnskaper er et minimum. Du er kreativ, løsningsorientert og har samtidig evne til å jobbe strukturert. Du er komfortabel med å jobbe med digitale verktøy. Du har god forretningsforståelse.

Vi tilbyr
Mulighet til å være med å påvirke miljøet til havs.

Gode utviklingsmuligheter i et selskap i verdenstoppen.

Konkurransedyktige betingelser.

 

 

Klikk her for å se mer!